Blick » Skapar bilder av ideér!

Rock’n’roll-plåtning med L’amori

Plåtade L’amori häromkvällen. Lång story bakom det här – i alla fall i tid. För tre år sedan var jag på en fotofestival i Tallinn, Estland och en av föreläsarna var Morten Rygaard, och jag blev så inspirerad av hans bilder men också glädjen och entusiasmen bakom jobbet. Allt är möjligt och kul ska det vara! Hemma igen drömde jag vidare om att göra en egen plåtning med rockare, rök och en riktigt cool plats. En efter en föll bitarna på plats. Killarna i L’amori dök upp i studion. Jesper på Rafaels visade mej runt på krossen. Jag beställde ett gäng rökutvecklare. Sen att universum medverkar och lägger moln så där som man vill ha det (linjeformat upp och rätt dramatiskt) plus att alla andra tusen omständigheter ska klaffa – ja då gäller det bara att hänga på och plåta utav helskotta!

PIN

Det blev ännu bättre än jag trodde, älskar den här bilden på hela L’amori. Skönaste gänget att jobba med, alla med och lika ivriga som jag 🙂

Efter gruppbilder gick vi över till kreativt porträtt – svart backdrop och många påsar mjöl… Tur igen att ingen led av mjölallergi. Grymt kul!!!

PIN

PIN

PIN

PIN

PIN

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink