Blick » Skapar bilder av ideér!

Familj

Familjeporträtt – studio och på plats

 

 

n0j4a8711PIN

Jenny, Minni och Kim, studioporträtt.

Att ta sej tid för att ta familjeporträtt är väl investerad tid. Livet förändrar sej varje dag och barnen blir större, föräldrar blir gamla och plötsligt är man den äldsta generationen. Familjefoton är bilderna som bara växer i värde med åren. Familjen kan vara du och katten, du, din man och era barn, du, din familj och både den äldre och yngre generationen. Eller någonting helt annat. Det vet bara du.

Familjen Karlsson ville ta med bilden hemma på gården som varit Tomas farföräldrars och som de byggde en gång för länge sen, vi prickade in ljummen sommarkväll med fint ljus!

892A9256PIN

Mona ville göra en speciell fotosession i studion med sin dotter. Dottern som var på väg att gå från barn till kvinna. Det blev helt otroliga bilder som Mona sedan gjorde ett album av.familjPIN

Monika och Reima kom ända från Helsingfors till Åland för att (nåja kanske det fanns andra orsaker än bara familjefoto hos mej ha ha!) föreviga sej och sin familj. Fyra underbara barn med två fantastiska föräldrar – i den familjen är det tempo, tro mej!

familj_2PIN

Eller så ordnar man släktträff och ber mej komma! Då får man ett så här fint minne.

familj_3PIN

Vem bestämmer på en familjefotografering då? Den här bilden illustrerar det ganska bra ha ha! Sådana foton kan bli riktiga pärlor i albumet.

familj_4PIN

Funderar på något eller vill boka tid? Hör av dej till mej! therese@aland.net eller 0405913157.